Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Pegah Zolfaghari. Ik kom uit Iran en in 2010 ben ik naar Nederland gekomen om te studeren . Inmiddels ben ik nederlands staatsburger. Ik ben getrouwd en heb twee mooie dochters!

Wat heb ik gedaan voordat ik deze praktijk begon?

Ik heb een PhD in natuurkunde behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na mijn PhD heb ik een paar jaar gewerkt als data scientist bij een installatie adviesbedrijf.

Ik heb het bedrijf met data-analyses geholpen om beter inzicht te krijgen hoe zij hun doelstellingen kunnen bereiken. Ook heb ik het bedrijf geholpen meer potentiële markten te vinden. Tijdens mijn werk als data scientist heb ik ook een master student begeleid.

Heb ik geen ervaring met lesgeven?

Jawel, ik heb bijna tien jaar ervaring met lesgeven. Ik gaf bijles aan middelbare scholieren. Ik hielp leerlingen met hun schoolvakken en hielp ze de lesstof beter te begrijpen. Ik gaf les afgestemd op hun behoeftes. Leerlingen helpen met exacte vakken vond ik heel erg leuk te doen.

Wat doe ik nu?

Mijn passie voor het geven van onderwijs motiveerde mij om te beginnen met mijn eigen bijlespraktijk . Daarom ben ik in 2021 officieel gestart met “Bijles van Pegah” (Kvk-nummer: 83729593 )

In mijn bijlespraktijk help ik leerlingen opdrachten aan te pakken en beantwoord ik al hun vragen. Ik stimuleer leerlingen om kritisch na te denken en zorgvuldig te werken. Ik geef persoonlijke aandacht zodat hun zelfvertrouwen terugkomt en ze beter gaan presteren. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen; ze realiseren dat ze al veel meer weten dan ze denken en dat is belangrijk voor hun ontwikkeling. Daarnaast probeer ik de les zo leuk mogelijk te laten zijn.

 

Leren doen we samen!